Mleko Pełne w proszku ADPI EXTRA

(oferujemy również product standardyzowany)

 

Mleko pełne w proszku otrzymywane jest z pełnego mleka krowiego, pasteryzowanego metodą suszenia rozpyłowego. Mleko pełne ma szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym między innymi w produkcji czekolady czy lodów.

 

Właściwości fizykochemiczne

Białko
24,5%-27%
Woda
max. 4,5%
Tłuszcz
max 1,25%
Popiół
max.6,5%
Laktoza
36-38,5%
Kwasowość miareczkowa
max. 0,15%
Antybiotyki i inne dodatki
nieobecne

 

Właściwości mikrobiologiczne

Ogólna liczba drobnoustrojów
max. 10 000/g
Salmonella
nieobecne/25g
Coliforms
<10/g
Listeria monocytogenes
nieobecne/25g

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...