Mleko odtłuszczone w proszku ADPI EXTRA (białko min. 34%)

 

OMP powstaje z odtłuszczonego mleka bądź po zebraniu śmietany. Pod wpływem wysokiej temperatury następuje wyparowanie resztek wody i powstaje mleczny proszek. OMP jest szeroko stosowane w przemyśle spożywczym między innymi w cukiernictwie i piekarnictwie oraz przy produkcji czekolady.

 

(oferujemy również produkt standardyzowany)

 

Właściwości fizykochemiczne

Białko
34-37%
Woda
max. 4%
Tłuszcz
max 1,25%
Popiół
max.8,6%
Laktoza
max. 52%
Kwasowość miareczkowa
max. 0,15%

 

Właściwości mikrobiologiczne

Ogólna liczba drobnoustrojów
max. 10 000/g
Coliforms
<10/g
Listeria monocytogenes
nieobecne/25g
Salmonella
nieobecne/25g

 

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...